Model Dora The Explorer - Cahaya Hayati

30 Jan 2013

Model Dora The Explorer

model ke? hahahha... Saja ja layan Aisya tayang kasut Dora dia.
Peminat Dora dan segala princess keluaran Disney serta Hello Kitty.

Kadang2 je layan. Takmau dia menjadi terlalu fantasi wanna be princess.
Girl kids selalu macam ni ke?  

Kasut Dora ni aku beli kat Sogo. Sayang kecil skit dari saiz kaki dia. Ketat.
Aisya asyik komplen mummy beli saiz 4 tahun, Kakak dah 5 tahun...
Hehehe.. Nanti mummy gantikan dengan yang baru.


So, kasut Dora ni will be let go ... Anyone interested?
sila angkat tangan!

Opps sorry yer. Dah plan nak bagi cousin Aisya. Peace!

So, pengajaran kepada CH... lenkali kalau nak beli kasut anak2 kena bawak dan ukur kat kedai kasut tu.
kalau tak memang jadi macam ni la. Kenapa? Kaki anak2 CH semua panjang plus lebar. Susah nak cari kasut yang sesuai. 
Kadang tu tension sampai rasa cam nak tempah ja. Tak sabar betul mummy korang ni.
kui kui.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan