the perfector - Cahaya Hayati

14 Dis 2012

the perfector

Am i the perfector? 
macam tak kena ja... sebab aku rasa aku ni jenis yang sempoi ja.
hehehe,...
seronok plak bila di labelkan sebagai seorang yang perfect. so, boleh la berangan-angan semua kerja perfect, tak perlu di perbetul di mana2 dah.
gender..
 As usual, pilih gender dulu... jangan menipu tau!
my dream house..
 3 barang jer untuk rumah impian korang...

jalan2..
dah ada rumah n duit yang banyak, bawak family n kekawan jalan2 kat KL. tunjukkan kepada diaorang kemajuan dan pembangunan bandaraya KL. Walaupun membangun dengan pesat, kehijauan dan keindahan alam semulajadi di kekalkan. Go Green!

the result..
Dah jalan2, dapat la tau anda tu jenis yang macam mana. hehhehe...
and i think i'm prefer to be top ranking secret agent..
 hahaha

kalau nak cuba, masuk link http://etp.pemandu.gov.my/citizen2020 or 
klik SINI.

Selamat mencuba!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan