Churprise - Cahaya Hayati

18 Dis 2012

Churprise

Salam petang kawan-kawan.
Just nak share 'CHURPRISE!' contest. Churprise tu apa?
hahahaha... Hangpa pikiaq la sendiri...


Oklah sebab dahi korang dah berlapis... tak nak la korang nampak lagi tua.
meh baca lagi..

Churprise ni adalah contest yang di adakan oleh Churp Churp. Di mana hadiah yang di tawarkan mencecah RM 10,000. Setiap hadiah yang di berikan mempunyai nilai dari RM 200 sehingga RM 3000.
Menarik  & tertarik tak? Menarik tu confirm la kan. Tertarik tu hanya korang yang tau...

Kena buat apa untuk dapat hadiah ni?
Senang jer

pertama: 
kalau belum jadi ahli churp churp, korang register la kat SINI. Pastu korang share or invite kekawan untuk jadi ahli churp-churp.

Kedua:
Pastikan hangpa isi maklumat diri selengkapnya. Karang churp-churp tak dapat contact korang lak kalau korang menang.

Ketiga:
Dah ada akaun churp-churp, korang click kat tab 'REWARD'.
Pastu share la kempen churp churp. Contoh kempen tu seperti kat bawah ni:


or



Kempen yang dapat menarik banyak ahli akan di iktiraf sebagai pemenang. Ada syarat2 lagi tau untuk menang.. So baca la kat SINI.

Semoga berjaya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan