Cuti seminggu pi mana? - Part 2 - Cahaya Hayati

20 Nov 2012

Cuti seminggu pi mana? - Part 2

Kemain lagi... buat entry sambung menyambung lak..
hahaha...
saja jer nak bagi banyak entry..
okey.. jangan melalut sehingga ke laut... ni citer kami pi pantai merdeka. dah lama tak pi... last pi pun zaman bujang dulu-dulu.. tak sangka plak dah banyak perubahan kat tempat ni... Kedah Maju!

Kat sini yang paling best adalah ais kacang or ABC Gunung Jerai... Memang tinggi cam gunung Jerai pastu kat top dia ada ice cream connetto lagi... Rasa dia memang terbaik.. puas makan. kongsi 4 orang baru habis 1 mangkuk.. 

 kakak nak sangat makan ais kacang... kongsi ngan maksu... last2 surrender tak larat nak habiskan. Siap tapau bawa balik...


Makanan dia sedap... cuma terlebih pedas. Dah order takmau pedas pun, still sampai yang pedas.. Sian anak2 tak leh makan... pesanan untuk makanan sampai lambat tapi pesanan abc yang paling cepat... maybe dia punya specialities kot.

Dah abih makan, anak2 nak jalan-jalan kat taman mainan kat situ. Ramai budak- budak tengah main layang-layang. memang meriah ... Kat sini pun ada gerai yang jual baju dan makanan ringan.

InsyaAllah ada kesempatan mai lagi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan