Cuti seminggu pi mana? - Part 1 - Cahaya Hayati

19 Nov 2012

Cuti seminggu pi mana? - Part 1

hehe.. syioknya cuti...
Minggu lepas cuti seminggu .. 1 hari annual leave, 1 hari MC, 2 public holiday, 1 hari cuti 1TM...
bukan saja-saja nak ambik mc.. terpaksa. 
Gusi bengkak sampai nak cakap pun takleh.
jemputan kenduri pun dah ke laut..

Bila dah sihat skitt, bawak anak2 mandi manda di Carnival Water Park @ Sungai Petani. Dah lama tak mai sini. 

 Mummy & daddy dok perati anak2 main air... Pastu daddy lak menghilang main air... layan anak2 naik pelampung. Aku malas nak main air sebab malas nak salin menyalin baju... thanks to hubby!

seronok tak terkira... siap tak mau balik lagi. Adik, waterpark dah nak tutup... Berkali-kali panggil baru nak naik...

Kakak pun takmo balik... siap minta belikan jacket hello kitty lagi... Dah lama mengidam nak jacket ni tapi aku ngan hubby tak belikan sebab dah ada pelampung .. tapi hari tu terlupa nak bawa, so kena belikan juga... Kalau tak dia cakap mummy n daddy kedekut. Bukan kedekut kakak sayang, cuma tak nak berlebihan ...

ni plak air baldi besaq yang di tunggu2 oleh semua... seronok sebab rasa macam mandi air terjun.

Break jap sambil menikmati airkrim Wall... sejuk2 pun minta aiskrim lagi .. hangpa ni tak reti sejuk ka?


Kami bernasib baik pada hari tu sebab kelab Cinta Sayang beri 2 ticket free untuk masuk waterpark ni.. so, next time just belikan untuk anak2. Ticket ni valid until February 2013. 

Thanks to Cinta Sayang Club!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan