Ammar dah 3 tahun.. - Cahaya Hayati

17 Okt 2012

Ammar dah 3 tahun..

 Semalam besday Ammar.
Ammar dah 3 tahun.. makin pandai cakap (cakap tak berenti)... dah banyak kelaku... but manja. 
Nak di panggil baby... tak nak panggil abang. hehe..
Tapi dok request nak adik boy. Camne tue?

Semoga Ammar menjadi anak yang berjaya dunia dan akhirat... 
Daddy & Ammar berkongsi bulan Besday ( october)..
 Ammar & Hubby berkongsi bulan besday yang sama... selang 2 hari ja.
Birthday celebration kat anak ja.. daddynyer nak hadiah ja... 
lambat skit yer daddy!

dua-dua besday boy... kak nyelit gak.
Sorry gambar tak cantik sebab camerawoman tak pandai guna Hp en. hubby ( dah kena berletiaq dengan en. hubby sbb gambar tak cantik).

Kakak yang teruja... 
Menu kami semalam. Alhamdulillah kerana hidangan yang menarik dan sedap. 
Sambutan besday ni kat restoran baru iaitu Reez Kopitiam @ Lembah Impiana Kulim ( kedai baru uolls).
harga pun berpatutan.

2 ulasan:

  1. Thank you for mentioning our restaurant in your post. :D Kindly like our page to get know new updates - http://www.facebook.com/pages/Reez-Kopitiam/422642021141097?ref=hl

    BalasPadam