Pinky boy... - Cahaya Hayati

22 Sep 2012

Pinky boy...

Tiap2 tahun , aku & family akan sedondon. Set ja kaler apa... pastu pi cari kat Jakel Sg. Petani. Selalunya aku akan pi cari kain2 baju raya dalam bulan Mac atau April. Bukan sebab ada offer tetapi sebab nak bagi awai kat tailor... takut baju tak siap.

Walaupun aku bagi awai, tahun ni baju anak2 ja siap.. baju aku tak siap gak. nasib baik ada baju ready made. Kalau tak, tak meriah la raya...

Sebab baju aku tak sedondon ngan hubby & kids, maka takde gambar family ( Actually, takmo ngaku silap sendiri lupa bawak balik camera)

Ini gambar raya ke -4 tak silap aku. Ammar in pink. Sekali sekala lelaki memakai kaler pink, nampak comel plak. Macam berjiwa romantik kan?

Peace!
Nie lagi satu dia punya perangai, suka buat peace bila tangkap gambar..  nasib ko comel Adik!

Debabnya Adik..
 Adooi adik! Awat hang debab sangat? hehe... mummy ngan daddy bagi makan terlebih ka?

Gelak pesen apa ni?
 Ammar ni kalau gelak, mesti tertutup mata dia...

Cakkk!
 Ini lah putera aku dan suami. Semoga adik menjadi anak yang soleh. Amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan