Perut Penuh.. - Cahaya Hayati

19 Sep 2012

Perut Penuh..

Semacam jer statement kat atas... Hari ni aku kenyang sangat sbb lepas briefing Collection Hunt ada jamuan ringan.. aku balun 3 biji kuih. Hik hik ... buruk lantak betui mak budak ni.

Turun kat opis lak.. dapat call from my boss, jemputan after raya from unit yang selalu bekerjasama ngan unit aku... WAJIB pi. kang tak mesra rakyat lak... Kerja satu company kena la saling support walaupun bab makan2.

Sampai ja kat unit tu... terhidang pelbagai menu.. laksa, spageti, bihun goreng, puding, fruit cocktail, Triffle, rojak buah, apom polkadot, mee kari, soto, lontong, ketupat, lemang... banyak  lagi tapi aku dah tak ingat.

So, pastu makan tak hengat diri la. Semua menu sedap bangat!! Ingat nak makan lagi skali.. nasib baik bukan unit sendiri... kalau unit sendiri confirm aku makan berulang.
Amboi Puan Yati!... Pasni jangan dok complaint yang diri dah gemuk!...hehehe :)

Thanks to SME team untuk menu yang sedap. Lain kali jemput lagi yer..

Sorry takdak gambar nak kongsi. i ni pemalu skit kalau bab bergambar. :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan