Lactation Class - Cahaya Hayati

27 Sep 2012

Lactation Class

Lactation class? Apalah hang ni Yati... anak dah 2 baru nak pi kelas laktasi.  Oit.. aku dah penah join la cuma pi untuk refresh and support club. Class ni free je..

Banyak ilmu yang aku dapat dari Cikgu Izzah ( www.izzahazfar.blogspot.com ). Terutamanya dari segi semangat, keyakinan, kerajinan dan sokongan.

EBM means Exclusive Breast Milk. Takyah aku cerita panjang. dah ada banyak blog dok cerita pasal ebm ni. Korang boleh baca dari blog :

mak merah: http://redmummy.com/2012/03/07/penjagaan-ebm-susu-ibu/
farahfarhan: http://www.sarakids.com/blog/

aku letak blogger yang femes je. yang lain cari sendiri yer...

muka2 yang hadir lactation class
Gambar ehsan dari AJK pendidikan TiaraMutiara. Kalau perasan, muka aku dah kembang setaman. sejak balik dok Penang, dah tak dak istilah diet dalam diari. Belasah ja makan nasik memalam... 

barang penting bagi penyusuan susu ibu...
huhu... untuk 3rd baby kena lebih rajin dan bersemangat. Adakah aku? ... Masih dalam perancangan. InsyaAllah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan