Bila kakak ambik gambar adik... - Cahaya Hayati

20 Jun 2012

Bila kakak ambik gambar adik...

Semalam dok belek2 phone ternampak la gambar baru anak lelaki aku. Aku pun tak perasan bila gambar ni wujud dalam phone aku. Si kakak dah terlebih expect menggunakan item2 dalam handphone. Ini adalah hasil fotografi si kakak,dimana modelnya adalah si adik. 
separuh jer...
Malas nak layan akak....
adik baru nak posing akak dah snap...
Ni baru betui...
kekadang bila aku busy... teringat saat2 tak busy di mana kebanyakan masa adalah bersama family. Jalan2 sana... jalan2 situ... jalan2 sinun...
Setiap detik yang berlalu adalah tak ternilai.. sekejap je anak2 dah besar. Pastu tadika, sekolah sehingga lah menjejakkan kaki ke peringkat yang lebih tinggi.
Mummy & Daddy sentiasa doakan anak2 mummy & daddy mencapai kejayaan di dunia & akhirat.
Amin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan