windu nyer...

5:57 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Terasa rindu nya kat anak2 & hubby... walaupun sehari berpisah. Masih ada 3 hari lagi untuk jumpa .. Can't wait.
gambar lama... masa main air kat Wet Word Shah Alam.
Oh angin, sampaikan lagu ku padanya...

0 comments:

Sweet memories with my clique...

4:52 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Semalam my opis ramai2 ke Menara KL untuk lunch. hehehe.. my company sponsor. Bukan selalu. :)

Aku memang suka bab makan2 ni. Salah satu sebab aku jadik chubby...

Aku tak pandai nak buat karangan ngan ayat-ayat puitis. jadik layan je la gambar kitaorang tengah happy2 nak naik bas cam budak2 sekolah + gambar kat Menara KL..

Posing ...
Posing lagi sebelum nek bas
my BFF... Shuhada Ayub
me yang dah chubby


kat atas Menara KL... macam2 ragam


dah kenyang... jom balik opis.
my opis team... ada kenai?



Aku Choww dulu... nak balik Kulim, jumpa anak2 & hubby... miss them all.

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers