kenangan di hujung minggu.... - Cahaya Hayati

19 Feb 2011

kenangan di hujung minggu....

Sudah hampir sebulan, aku ngan anak2 berhijrah ke KL... Alhamdulillah perhijrahan aku ke sini berjalan dengan lancar dan sebagaimana yang telah aku ngan hubby planning... Anak2 pun dapat terima yang mereka akan berjauhan dengan daddy mereka... Telefon, FB dan skype adalah pengantara perhubungan kami....

Sementara menunggu hubby tiba di KTM, aisya telah menyebut untuk mandi kolam... hu.. hu.. terkelu aku. Sayang, camna nak mandi kolam kat flat ni? 
Kakak, adik... Cepat! Yong nak ambik gambar .....
Kebiasaannya pada hujung minggu anak2 aku akan mandi kolam di luar rumah... tapi itu semua telah menjadi kenangan.....
Posing camni ka?
Jadi aku buat entry ini supaya kenangan terindah ini akan kekal segar dalam ingatan...
 
Opps! Jangan ambil gambar kakak... kakak seksi la....
Anak2 aku tidak pandai berposing... so, gambar candid saja yg boleh di tampal kat sini...
Malu plak kakak ni.... Tgk adik tak malupun!

Awat serius sgt muka tu dik?
Anak2 mummy tgh explore apa tu?
Chubby tak anak2 aku? ....he.. he... bukan apa, ramai yang tegur depa ni sihat aka chubby... aku suka yg chubby cam hubby aku... sebab tu anak2 aku pun chubby2 cam hubby aku...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan