loading...

hari ibu anjuran TIARANITA (17/2/2010)...

4:45 PTG Cahaya Hayati 0 Comments







disebabkan bz yg sengaja aku buat2... aku tak buat entry baru ... xtvt aku yang terbaru, aku p hari ibu anjuran TIARANITA (kelab wanita dan isteri kakitangan TELEKOM)



posing dulu sblm masuk...

gambar bawah: aku ngan pn. yad (salah sorang manager cs)

aku ngan nurul...posing lagikk...


hadiah tuk cabutan bertuah...
menu hari tersebut... actually byk tapi aku ambik gambo yang mana aku makan je...
semuanya sedap2...
sebiji tembikai... buah tembikai ni utk pertandingan gubahan... bukannya untuk dessert... so, tgk la apa nak jadi... jeng... jeng...!kerja2 gubahan berjalan dgn lancarnya... tgk la ahli2 group aku... semuanya tekun sekali... sampai muncung mulut tue... he.. he..
tak siap lagik,,,
touch up ...

hasil kreativiti semua kumpulan... macam2 bentuk dok ada... actually banyak xtvt tapi disebabkan camera aku bateri kong, ini ja gambar yang dapat aku ambik... insyaallah kalo ada member2 upload gambar, aku akan sambung entry ttg hari ibu nie... ciow!

0 comments:

salam kasih sayang...

4:34 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

Tegur aku jika aku mulai sombong… Tegur aku jika aku mulai angkuh… Tegur aku jika aku mulai salah… Kerana aku masih perlu sahabat seperti kamu… Hari ini, esok dan selamanya... JJJPersahabatan itu seperti tangan dgn mata...
Saat tangan terluka, mata menangis...
Saat mata menangis tangan menghapuskannya ...

"SELAMAT HARI PERSAHABATAN SEDUNIA"

0 comments:

blogging menghasilkan duit... caya tak?

4:53 PTG Cahaya Hayati 0 Comments


aku mmg tgh boring giler.. ari ni tak banyak keja kat opis coz dah siapkan keja dalam 2 hari. so, aku pun pi jenguk2 ke blog RM (http://www.redmummy.com/) tuk dapatkan sikit tip macam mana nak jadik top bloggers or buat duit ngan blogging... susah rupernya. menurut RM after 2 years baru dapat 1st cheque... agak2nya bagi blogger baru macam aku bila taon nak dapat! pastu RM bagitau lagi, kena buat entry setiap hari (min. one entry, kalo rajin macam RM leh buat lebih coz RM buat sampai 5 entry perday (RM nie banyak idea betui!).

kalo, korang tak kenal lagik sapa RM, aku letak gambar RM yang kluar kat HMetro.. gambar ni pun aku ambik dari blog RM.

disebabkan RM leh dapat income lebih 10K permonth.. maka, aku pun nak jadik macam RM. seorang blogger yang active and creative plus bergaya.
kalo korang nak jadik macam RM, korang lawat la blog RM. aku takmo citer banyak .. nanti nampak macam aku ciplak hak cipta RM.
apapun semoga semua bloggers berjaya jadik macam RM. amin.

0 comments:

telatah anak dara aku...

2:21 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

actually, aku boring giler hari nie... so, aku update blog ni kat opis. korang layan je lah gambar2 dia..





0 comments:

pertunangan SIL (6/6/2010)...

10:03 PG Cahaya Hayati 0 Comments

minggu nie agak sibuk... banyak jemputan kenduri dan yang paling penting my SIL bertunang...
tak banyak gambar ambik sebab aku pi lambat... biasa la ' aku gak manusia biasa..
gambar nie pun aku ambik kat FB kakak ipar aku sorang lagi (kembar yang tunang nie)..
so, layan la...
kalau perasan, sireh junjung yang SIL aku pegang tu... hasil tangan aku tu...
sebarang tempahan leh call aku...he.. he...

0 comments:

my little hero..

2:38 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

salam..
dah lama tak update blog.. banyak benda nak buat sebenarnya. cuma diri ini terlalu sibuk atau buat2 sibuk... rasanya yang betoi, buat2 sibuk! macam2 benda nak buat.. last2 letih yang dapat.. he.. he .. nak buat macam mana, aku nie tak reti dok diam.
so, petang tue abang belanja makan bihun sup ngan ais kacang aka abc .. penat terbalas. tq abang!

sebelum pesanan sampai.. aku pun sibukkan diri ambik gambar hero kecik...

taraa...


senyuman yang comel...

dah tak nak senyum dah...

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers