JELAJAH BLOG~FARAH FARHAN@SARAKIDS - Cahaya Hayati

11 Nov 2010

JELAJAH BLOG~FARAH FARHAN@SARAKIDS

Hari nie aku blogkan pasal blogger yang femes ngan dunia anak2 , breastfeeding, motivasi to moms... dan dalam blog nie farah farhan banyak menceritakan tentang breastfeeding, cara2 menyimpan stok susu... nak travel...berpantang ... memberi anak susu mll cawan atau sudu....
Banyak yang Farah Farhan ceritakan dalam blognya. so, bagi ibu muda, bakal ibu dan bakal bapa boleh la dapatkan useful tips dari Farah farhan ngan membaca blognya...
Selain dari blogkan tentang breastfeeding, Farah farhan@ sarakids juga menjual kelengkapan lengkap untuk ibu2 yang mahu menyusukan anak dengan susu ibu sepenuhnya...
Selain itu, farah farhan juga menganjurkan kelas kepada bakal ibu dan bapa...
walaupun aku dah tak memberi brestfeeding kpd ammar (my son)... ttp dengan maklumat yang ada, Insya-Allah sekiranya ada rezeki pada masa akan datang, anak lelaki/perempuan aku... akan diberi breastfeeding sepenuhnya. TQ Farah Farhan!!
ooopss! jangan lupa lawat blog Farah farhan ni kat http://www.sarakids.com/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan