Set botol susu tupperware... - Cahaya Hayati

19 Okt 2010

Set botol susu tupperware...

Kebetulan bulan ni ada promosi botol susu dari tupperware... aku terus oder dan baru dapat hari nie...tu yang terus buat entry ttg nie...just to share dengan semua ibu muda diluar... untuk anak2. Lagipun ada byk kelebihan brand tupperware nie berbanding dengan brand biasa... Antaranya:
  1. Tahan lama (berapa lama nak guna pun takpa).. kalau brand biasa perlu tukar setiap 3 bulan... untuk keselamatan baby.
  2. anticolic telah dijamin oleh tupperware dimana ia mempunyai 3 jenis aliran susu... nak tahu lebih lagi, baca catalog tupperware... lebih2 lagi, kpd ibu2 yang anaknya selalu kembung...
  3. colour tidak pudar- cuba hangpa tgk koleksi tupperware mak hangpa... betui atau tak? dah bertahun ttp colour tetap macam tu ja....
  4. ada banyak lagi.... baca sendiri dengan kat laman web tupperware di http://www.tupperware.com.my/
Bagi set promosi nie.. akan dapat :
  1. 1 gift box
  2. 2 botol susu
  3. 1 bekas susu
  4. 1 bekas susu untuk jalan2...
  5. 4 sudu makan
  6. 2 garfu
  7. 1 spatula
  8. 1 penyedok susu
Berbaloi kan! Rasanya ramai yang kata brand tupperware nie mahal... tak mahal lah yang oooi! Just RM 96.00... kalau dibandingkan dengan brand biasa yang perlu ditukar setiap 3 bulan... Cuba kira balik.. betuikan? Kalau rasa mahal gak... pejam mata ja n beli gak sebab dia ada banyak kelebihan... dan satu pelaburan yang baik.
so, cepat2 cari dealer tupperware coz promosi ni sampai 15hb November ja....:)

6 ulasan:

  1. ada lagi ke botol susu nie?ada skali dgn puting susu tak?

    BalasPadam
  2. Insyaallah ada. Tapi Pn. Ai kena tunggu dulu sbb Tupperware tak kluarkan botol susu ni setiap bulan. InsyaAllah kalau ada promotion, saya beritahu pn AI nanti..:)

    BalasPadam
  3. terima kasih sebab sudi kongsi kelebihan tupperware, tapi produk tupperware memang bagus dan berkualiti. Sebab itu akak jual barang tupperware dan selalu update produk dlm blog akak http://norlitasda.blogspot.com

    BalasPadam
  4. betul tu...kami pon sama...
    kalo berminat...jom la ke blog kami juga

    http://inscollection-tupperware.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. thanx for all support words...

    BalasPadam
  6. Tanpa NamaJulai 04, 2013

    ade lg x?

    BalasPadam