Be Part of ChurpChurp Today - Cahaya Hayati

28 Okt 2010

Be Part of ChurpChurp Today

Cepat2! Sementara stok masih ada... Jadilah sebahagian dari ahli ChurpChurp hari ni... bukan esok.. bukan lusa ataupun minggu depan... Just click kat lambang ChurpChurp nie.
pasal apa kena jadi ahli cepat??? Banyak kelebihannya! aku tak kedekut ilmu... jadik aku bagitau la kat hangpa supaya hangpa tak ragu2  nak jadi ahli ChurpChurp macam aku...
  • Boleh buat money cam nuffnang gak. Sapa yang suka money cam aku.. wajib join!supaya leh dapat side income..
  •  Aku tak dak blog cam hang... Jangan risau!Nak jadik ahli Churp2 cuma perlu ada akaun Facebook or tweeter dan berumur 18 tahun ke atas. Yang lain Churp2 takmo...
  • Best ka Churp2 nie? Sapa kata tak best... Churp2 nie best sebab kita boleh iklan produk kita/ bisnes kita/ supaya bisnes kita menjadi international walaupun produk tu produk kampung ja... tak caya? Bakul rotan dah sampai oversea...
  • Kena bayar ka nak jadi ahli... Tak kena la akak, abang, adik n mak cik pak cik ooi! Bukan cam direct selling, kena bayar dulu baru leh jadik ahli... Free ja. Just complete form yang tersedia di website Churp2.
So, jangan lepaskan peluang menjadi ahli Churp2... Supaya kita sesama menjadik seperti Donald Trump... i love money! $$$$$

Tiada ulasan:

Catat Ulasan