Banner Nuffnang Hilang - Cahaya Hayati

22 Sep 2010

Banner Nuffnang Hilang

dah 2 hari iklan nuffang tak appear kat blog aku... pasal apa pun tak tau... rasanya bukan blog aku sorang yang ada masalah ni... blog lain pun sama gak...

dah la kat blog aku siap letak i serve nuffnang... tapi nuffangnya ngak ada... camna aku nak serve... suka ati ko la labu... bila ko nak kluar ko kluar... bila ko takmo kluar ko ilang cam biskut chipsmore ja...
to nuffnang.. tolong bagi ada balik iklan kat blog aku. blog aku dah ilang seri dgn kehilangan iklan... dah tak cantik! sebab tempat tuk iklan tu kosong ja... cam tak lengkap. betui tak?
nuffnamg oh nuffnang... where are u??????

Tiada ulasan:

Catat Ulasan