8 besday serentak .... - Cahaya Hayati

1 Okt 2010

8 besday serentak ....

Masuk ja oktober... aku mula terbayang rupa bentuk cake. Chocolate, coffee, cream, black forest, chocolate mud, cheese, blueberry cheese... banyak lagi laaa... tak larat nak tulis dah...
macam mana tak banyak cake kalau dalam sebulan ja ada 8 besday ... besday sapa??


1/10 -sister in law (salliza)
8/10 - sister in law (wati n wanie)
12/10- bil(abg hashim)
10/10 - my mother in law
14/10 - hubby and his niece ( hazirah)
16/10- anak lelaki aku ( baru setahun)
23/10- adik aku (din)


nie ja yang aku ingat ... lagi 1 aku tak ingat... tunggu jemputan makan2 je la... pastu kena tulis dalam diari besday setiap  orang....
bila banyak besday... maka akan terkopak la aku tuk bulan nie... walaupun bukan hadiah memahal... yang penting ikhlas! betui tak?

for u my dear
tuk hubby aku baru beli card.... hadiah blum lagik. tak timbul dalam kepala lagik...
for ammar lak... aku dok planning nak beli buzzlightyear...

ok tak, kalo untuk ammar???

For MIL lak... masih tercari2... kalo hangpa ada suggestion, bagitau la aku... semoga aku aku menjadi anak,isteri, ibu dan menantu serta ipar yang baik... aminnn!
For sister in law, kena bincang ngan hubby dulu... baru leh decide nak bagi apa... so, minta ngan abang hangpa dulu ya!!!!
kak yati nie ikut ja....
and Happy birthday to you my dear sis Saliza... semoga selalu mencapai kejayaan di dunia dan di akhirat....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan