pay your bills via autopay

10:31 PG Cahaya Hayati 0 Comments

salam sejahtera...
actually nak promo autopay TM bills via credit or debit card... sesapa yang ada credit or debit card oleh apply dengan layari http://www.tm.com.my/about-tm/PromotionsNHighlights/promo/Pages/visaautopay.aspx

autopay ni untuk memudahkan kita byr segala bil2 iaitu tak payah beratur atau menunggu giliran. selain itu, setiap pembayaran bil TM mll autopay akan mendapat rebate RM 2 pada setiap bulan. so, apa lagi.. apply la cepat2.

bagi pelanggan TM boleh apply di tmp terdekat. bagi pelanggan TM Pulau pinang boleh berurusan dengan di Customer Credit Management, Wisma TM Butterworth (04-3314470)... sekiranya berurusan dengan saya... weekly goodies akan diberikan.

cepat2! sementara stok masih ada....

0 comments:

Aisya dan Basikal

3:37 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

aisya n beskal~ cewaah! cam tajuk novel ja. beskal ni dibeli oleh tuk dia untuk besday dia 2tahun hari tu. masa mula2 dapat beskal di kayuh pun tak reti... asyik suruh org tolakkan. Lepas sebulan dia boleh kayuh sekerat2...
la ni dah boleh kayuh sepenuhnya. hampir seluruh rumah dah jadik macam taman mainan. nak pi dapur naik beskal... pi bilik naik beskal... sampai tgk tv pun naik beskal... tak caya, hangpa layan ja gambar dia n beskal..


cakkkk... jom naik beskal ngan aisya!

masa naik beskal ja layan minnie baik2 .. siap letak dalam bakul lagik... kalau tak minnie tu dok kat lantai la....
layan tv sattt................
dah la mummy...
kita punya beria2 suruh dia senyum... dia boleh buat muka seposen dia....
bye... aisya nak pi jalan2.

baru ambik gambar dua tiga keping dia dah nak lari.. aisya ni tak berapa suka ambik gambar .... masa kecik2 dulu boleh la ambik banyak2.. la kalau nak ambik gambar ja... mesti lari. so, banyak gambar candid ja.

0 comments:

Banner Nuffnang Hilang

2:07 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

dah 2 hari iklan nuffang tak appear kat blog aku... pasal apa pun tak tau... rasanya bukan blog aku sorang yang ada masalah ni... blog lain pun sama gak...

dah la kat blog aku siap letak i serve nuffnang... tapi nuffangnya ngak ada... camna aku nak serve... suka ati ko la labu... bila ko nak kluar ko kluar... bila ko takmo kluar ko ilang cam biskut chipsmore ja...
to nuffnang.. tolong bagi ada balik iklan kat blog aku. blog aku dah ilang seri dgn kehilangan iklan... dah tak cantik! sebab tempat tuk iklan tu kosong ja... cam tak lengkap. betui tak?
nuffnamg oh nuffnang... where are u??????

0 comments:

aku adalah salah sorang dari penghutang itu....

5:18 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

gerun gak aku baca kosmo hari ni... he.. he pasal apa lagik, pasal PTPTN lah.... bukan aku tak bayo, bayo tapi ikut suka ati aku ja... ada lebih aku bayar lebih... ada kurang tak bayar la... biasa la akukan insan yang tidak berupaya...
berkenaan tajuk akhbar hari nie... aku rasa ada baik gak gomen buat camni sebab kalau bayar kat bank kena caj RM 2 bagi setiap transaksi... pastu PTPTN caj pentadbiran. Yang tak untung adalah penghutang PTPTN cam aku... betui tak semua penghutang pTPTN?

potong gaji pun potong la... aku malas nak pi bank....
bagi penghutang yang keja makan gaji mungkin gomen boleh ambil tindakan ni... camna plak bagi penghutang yang keja sendiri?

bukan liat nak bayar tapi duit yang tak cukup....
bagi aku pihak PTPTN patut laksanakan benda nie lama dah... bila dah takdak duit baru nak cari penghutang... lambat betui depa bertindak...
P/S: hujung bulan ni aku bayar duit ptptn la....

0 comments:

nuffnang@ kosmo....

1:34 PTG Cahaya Hayati 0 Comments

baru2 ni kat kosmo ada kluar cerita ttg nuffnang... banyak gak info ttg nuffnang dan blogger yang telah menjana income ngan nuffnang antaranya redmummy atau namanya Mira.... so, bagi yang masih ragu2 ngan nuffnang patut baca info ni di kosmo... semoga keraguan anda terhapus dan gunakan tanpa was2.

perintis nuffnang....

cara kerja nuffnang....
antara cerita blogger untuk berjaya....

amacam.... bestkan artikel ttg nuffnang ni! banyak gak idea yang aku dapat untuk jana pendapatan ngan nuffnang... buat masa ni, aku masih lum buat apa2 projek iklan ngan nuffnang walaupun nuffnang ada beri projek...
insyaAllah, aku akan mulakan projek nuffang pada bulan ni...


0 comments:

Pengikut

Google+ Followers