day 3 @ G.A.N.U - Cahaya Hayati

5 Ogo 2010

day 3 @ G.A.N.U

day 3 @ ganu... tak banyak xtvt coz hari tu hari konvo cousin hubby ( shidah)... kami ikut sekali untuk meriahkan hari konvo dia... sementara tunggu Shidah, mama n MIL aku keluar dewan... kami lepak kat area gerai pesta konvo... so, tgk ja gambar2 yang aku ambik guna HP coz aku lupa nak bawa camera. faktor usia kot???tiga anak dara pingitan (sepupu n mak sedara hubby)

hubby n ammar ... dok tgk apa tu?

bunga untuk kakak dari adik2....

ammar dah start boring.... tunggu time je nak waa.. waa..

bagi pegang bunga terus senyum.....

aisya lak buat perangai... bagi pegang bunga pun masam lagi muka tu...

Rupa2nya nak belon Hello Kitty....

Gambar tuan yang konvo tak dak sebab bateri HP dah 'kong'. tunggu dia email.. tapi tak email pun... Jadi ini saja gambar yang ada. Selepas shidah keluar dewan (around kol 12pm), tuan punya homestay call bagitau ada org nak masuk rumah tu ptg ni. pastu, kami terus balik sbb nak kemas brg. Shidah n family stay kat konvo lagi tuk gambar family...
sebelum balik, kami sempat singgah kat pasar payang. MIL aku nak beli keychain untuk kekawan dia. kat sana aku beli 2 helai baju kelawar. cantik lukisan dia...
Kol 5pm kami start keluar dari terengganu dan singgah utk solat maghrib di pasir putih , Kelantan dan diner di kedai E_rup sup. sedap dan harga dia berpatutan.

Insyaallah, lain kali kami akan ke sana lagi....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan