anmum promo

11:32 PG Cahaya Hayati 0 Comments

good news to all mommy...

anmum promo dah mai balik... antar hujung sudu ataupun 12 point dapat susu step 3/4 (650g) sekotak.. jimat2.. tapi dari sudu step 3 /4 saja yer... tak caya ka? kalau tak caya layari laman web anmum(www.anmum.com/my/main)... pastu klik kat promotion... lepas baca dan faham, download plak borang...
lepas isi borang, antar kepada anmum balik... so, tunggu je kat rumah sampai dapat.. kalau tak dapat contact anmum balik..
actually, aku penah redeem ngan anmum ... mmg dia hantar apa yang kita nak redeem. best kan!
so, selamat redeem point yang ada...

p/s: nak balik kira berapa sudu yang ada... he.. he..

0 comments:

salam ramadhan...

8:16 PG Cahaya Hayati 0 Comments

ﻪﺘﺎﻜﺮﺒﻮﷲﺍﺔﻤﺤﺭﻮﻡﻜﻴﻠﻋﻢﻼﺴﻠﺍ
Ramadhan sudah diambang pintu, Jika Allah berkehendak InsyaAllah kita akan menemui Ramadhan penuh barokah.Semoga kata taqwa InsyaAllah akan menjadi milik kita yangberharga sebagai modal unutk langkah kita selanjutnyaSementara Salah paham, kesedihan, ego, sakit hati, adalah sebahagian dari proses kehidupan kita.

Tapi Allah membuatnya dengan sangat sempurna, tidakada yang sia - sia dari apa yang sudah Allah kemasdengan baik dalam bingkai rumah kehidupan kitaTidak ada yang lebih mulia pada hari dimana semuamalaikat memanjatkan doa, dimana tidak ada kegiatanbaik yang tidak dilipat gandakan amalannya oleh Allah."MAKA NIKMAT TUHANMU YANG MANAKAH YANG KAMU DUSTAKAN..."teringat ayat ini terus berulang di Ar-Rahman...teringat kelemahan diri akan segala khilaf dan salah...semoga Ramadhan ini membawa kebaikan, dan kesejukan...seperti layaknya embun di pagi hariberkilau tertimpa cahya mentari...semoga di masa mendatang terus dianugrahi keheningan hati...seperti layaknya telaga Kautsar..Dengan segala kekurangan dan kerendahan hati serta keikhlasan atas semua kekhilafan dan kelalaian yang pernah saya lakukan
baik secara langung maupun melalui dunia maya,
Jauh didalam hati yang sentiasa didalam genggaman Allah,
Saya mengucapkan :" Marhabban Ya Ramadhan, Mohon Maaf Lahir dan Bathin. " Semoga Allah mengampuni semua dosa-dosa kita dan memberikan Barkahnya di Bulan penuh Hikmah ini.

0 comments:

day 3 @ G.A.N.U

8:44 PG Cahaya Hayati 0 Comments

day 3 @ ganu... tak banyak xtvt coz hari tu hari konvo cousin hubby ( shidah)... kami ikut sekali untuk meriahkan hari konvo dia... sementara tunggu Shidah, mama n MIL aku keluar dewan... kami lepak kat area gerai pesta konvo... so, tgk ja gambar2 yang aku ambik guna HP coz aku lupa nak bawa camera. faktor usia kot???tiga anak dara pingitan (sepupu n mak sedara hubby)

hubby n ammar ... dok tgk apa tu?

bunga untuk kakak dari adik2....

ammar dah start boring.... tunggu time je nak waa.. waa..

bagi pegang bunga terus senyum.....

aisya lak buat perangai... bagi pegang bunga pun masam lagi muka tu...

Rupa2nya nak belon Hello Kitty....

Gambar tuan yang konvo tak dak sebab bateri HP dah 'kong'. tunggu dia email.. tapi tak email pun... Jadi ini saja gambar yang ada. Selepas shidah keluar dewan (around kol 12pm), tuan punya homestay call bagitau ada org nak masuk rumah tu ptg ni. pastu, kami terus balik sbb nak kemas brg. Shidah n family stay kat konvo lagi tuk gambar family...
sebelum balik, kami sempat singgah kat pasar payang. MIL aku nak beli keychain untuk kekawan dia. kat sana aku beli 2 helai baju kelawar. cantik lukisan dia...
Kol 5pm kami start keluar dari terengganu dan singgah utk solat maghrib di pasir putih , Kelantan dan diner di kedai E_rup sup. sedap dan harga dia berpatutan.

Insyaallah, lain kali kami akan ke sana lagi....

0 comments:

Pengikut

Google+ Followers