playtime HUGGIES.... - Cahaya Hayati

2 Jul 2010

playtime HUGGIES....

iklan jap....
pada 11 jun ari tu, aku dapat email dari huggies ttg redeemption point yang terdapat pada plastik huggies... so, aku just nak syer dgn semua ttg nie. aku tau ramai ibu2 kat luar sana tak join club huggies cam aku... actually aku join semua kelab. contohnya, anak aku minum susu anmum.. aku join anmum club dan disebabkan anak aku pakai huggies, aku join club huggies. tak rugi korang join club cam ni.. tak kena bayar pun. banyak faedah yang korang akan dapat... antaranya pek percubaan, info ttg baby dari sblm sehingga besar dan yang paling best boleh tebus point. so, huggies buat promosi ni dari june 2010 sehingga 31 Mei 2011... Jangan lupa. rugi kalo tak tebus. benda camni bukan ada jual....

cantik tak? seronoknya kalo anak2 aku dapat main....
so, sekarang aku tgh kumpul point ni... nak redeem kat anak2. tak payah kluar duit beli mainan. bukan mummy kedekut.... tapi korang tu main 5, 6 kali dah takmo main.. bersepah kat bilik belakang tu je...
Tunggu yer anak2... mummy baru ada 100 point.... he.. he...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan