'jalang2 di Ganu...' - Cahaya Hayati

29 Jul 2010

'jalang2 di Ganu...'

setelah 2 minggu anak2 tidak sihat, aku ngan asben teruskan jugak ngan percutian yang dirancang.. dah janji ngan mak sedara asben coz nak temankan dia pergi konvo anak sulung dia...
maka, pagi sabtu tu berangkat la rombongan cik kiah ke pantai timur...

sebelum nak pi tu, keta tak boleh nak start enjin. rupa2nya bateri keta dah 'kong'. dah dua tahun rupanya bateri keta tu tak berganti. tu yang bahayanya kalo guna dried sell. camner pun aku syukur sgt2 sbb benda ni jadik kat umah... bukannya tak tgh jalan.

sampai sana dalam kol 6 ptg.. terus check in kat homestay.. n zzzz. cover penat drive. malam tu, kami just pergi makan dan minum di gerai gelas besar.. Just RM 3.00 jus yang aku kongsi ngan asben.

mcm minum dlm jag jer....
aku pun nak posing gak ngan gelas besar...
bila nak abis ... dah tak larat nak minum!
lepas minum kami semua balik ke homestay untuk zzzz. simpan tenaga untuk esok lak. banyak xtvt lagi...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan