gambar lama... my little hero - Cahaya Hayati

6 Jul 2010

gambar lama... my little hero

saja nak share ngan semua gambar ammar masa dia muat lagi dalam baby carier.. nampak macam cute je masa tu... diam aje. tak banyak gerak. Hari2 aku angkut dia p umah pengasuh (mak Tok) ngan baby carier... tapi.. dia sempat dok dlm tu sampai umur 5 bulan ja... pastu asyik nak meniarap ... tukar letak dlm baby carseat(rasa cam salah ja ejaan ni...) plak. Sampai bila pun tak tahu la... harap2 lama skit coz aisya dulu sampai umur 1 tahun setengah. pastu dia takmo duduk dah. bila letak ja, asyik nangis minta turun... penyudahnya aku tak letak dah dia dalam carseat.. nasib baik umah mak tok dekat...
so, adik ammar... duduk diam2 dalam carsit tu yer. jangan bagi mummy pening.. kang tersilap masuk simpang... mummy gak yang susah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan